marți, 30 aprilie 2013

Noua Medicină Germană


     Noua Medicină Germană este un set de descoperiri şi principii care stau la baza apariţiei şi evoluţiei bolilor:
· principiile universale biologice;
· interacţiunea dintre cele 3 niveluri ale fiinţei umane: psihic, creier şi organe.
     Noua Medicină Germană priveşte corpul ca un întreg, în care psihicul este integratorul tuturor funcţiilor comportamentului şi a tuturor ariilor de conflict, iar creierul este calculatorul principal al tuturor funcţiilor comportamentale, ariilor de conflict şi organelor corespunzătoare acestora.
     Noua Medicină Germană este o ştiinţă a naturii, bazată pe cinci legi biologice care sunt aplicabile fiecărei boli ale oamenilor sau mamiferelor.
     În Noua Medicină Germană, boala nu este o eroare a naturii ci ea are o anume semnificaţie biologică. Boala evoluează pe baza unor programe ale naturii proiectate cu scopul de a-l ajuta pe individ să coopereze cu evenimentele apărute în viaţa lui sau să îl elimine pe baza mecanismelor de selecţie necesare evoluţiei grupului din care individul face parte.
    Dr. Hamer a constatat faptul că moartea soţiei sale şi propriul lui cancer pot fi corelate cu împuşcarea şi apoi decesul fiului lor Dirk. Ca medic, cercetător şi şef al clinicii de oncologie din
München, dr. Hamer a ajuns la următoarea concluzie:
Un eveniment fizic poate crea un şoc conflictual biologic care se va manifesta în transformări vizibile ale creierului, şi poate conduce la schimbări măsurabile ale parametrilor sistemului nervos care la rândul lor pot produce creşterea unor tumori canceroase, ulceraţii, necroze şi perturbări funcţionale în organe specifice fiecărui tip de conflict biologic.
     După 20 de ani de cercetare şi terapie a peste 31.000 de pacienţi, dr. Hamer a stabilit că un conflict-şoc biologic generează o fază de îmbolnăvire: rece, canceroasă sau necrotică, iar dacă conflictul este rezolvat, se trece la o fază de vindecare: caldă prin care procesele canceroase sau necrotice sînt inversate pentru a se autorepara ţesuturile afectate în faza de îmbolnăvire şi a restabili starea de sănătate optimă.






    Indiferent ce boală ai avea, intreabă-te intai DE CE TE-AI IMBOLNAVIT, si doar apoi gandeste-te ce medicamente ai nevoie sau dacă ai nevoie de vre-un medicament. 

     Pentru cine rezonează cu aceste idei şi doreşte să aprofundeze, recomand  explicaţiile (mai mult decat pertinente) oferite de dr. Crina Veres, la emisiunea "Stiinţă şi Cunoaştere" de la TVR Cluj. 

Completari:

1. Dr. Crina Veres - Despre Noua Medicină Germană

2. De ce fac cancer copiii ??? 

 

Noua Medicină Germană - Conferinţă prezentare